WEBDesign & development VOOR HDR MOTORHOMES

HDR Motorhomes uit Stekene is hét adres bij uitstek voor het huren en kopen van de allernieuwste mobilhomes. HDR motorhomeverhuur heeft verschillende campers ter beschikking die gedurende het hele jaar verhuurd worden. Op het einde van het seizoen kan je bij HDR Motorhomes verhuur & verkoop terecht voor exclusieve tweedehands motorhomes. Na afspraak kan je steeds vrijblijvend de motorhomes bezichtigen.

HDR Motorhomes vindt kwaliteit belangrijk en daarom vind je in hun wagenpark enkel motorhomes van topmerken die maximum 2 jaar oud zijn.
Zo rijden hun klanten steeds met de nieuwste modellen, voorzien van alle luxe en comfort. Dit vind je bij geen enkel ander verhuurbedrijf van motorhomes.


Gezien Helmut en Katrijn van HDR Motorhomes ‘kwaliteit’ hoog in het vaandel dragen, kozen ze voor Poisongraphics als communicatiepartner. Poisongraphics zorgde in samenwerking met WWWORX voor zowel ontwerp als ontwikkeling van hun website. De website van HDR Motorhomes werd opgebouwd op een Content Management Systeem (CMS) en voldoet aan de huidige standaarden. Is het nu je computer thuis, je tablet of je smartphone onderweg, dankzij het responsive design boek je bij HDR Motorhomes zonder probleem je vakantie op wielen vanaf elk scherm.

Ook een professionele website nodig aangepast aan jouw budget?

Contacteer Poisongraphics voor een website op maat van jouw noden.


HDR Motorhomes
Regentiestraat 54
9190 Kemzeke

www.hdrmotorhomes.be