Bouwjaar 1974

Hi! Mijn naam is Peter Tack, geboren en opgegroeid in de West-Vlaanders, gestudeerd (en af en toe een caféke bezocht) in Gent en samen met vrouw en kids uitgeweken naar het inspirerende en groene Waasmunster.

Met meer dan 20 jaar ervaring in creatief en grafisch ontwerp op mijn kerfstok en gespecialiseerd in visuele communicatie, mag ik mezelf met enige fierheid eigenaar noemen van het grafisch bureau(ke) Poisongraphics.


Poisongraphics

Bij Poisongraphics kan ik mijn ei en jij jouw idee kwijt! Dit no-nonsense grafisch bureau staat voor stijlvol design met een (knip)oog voor detail en ontwerpt logo’s, websites, brochures, boeken, folders, magazines en nog veel meer.

Met Poisongraphics kies je voor een professionele maar persoonlijke aanpak. Een one-stop-shop voor elke vorm van visuele communicatie, aangepast aan jouw budget.


En NU?

Heb je een website, logo, huisstijl, folder, bestickering, promotextiel of éénder welke vorm van communicatie nodig? Dan ben je bij Poisongraphics aan het juiste adres!

Zit je met een vraag, een project of wil je gewoon even van gedachten wisselen. Contacteer me nu meteen en we bekijken samen uw project.