Webdesign & development voor Art & Food Catering

Tijdens de heropstart van de horeca na de lockdown van 2021 omwille van het Corona virus, ging het plots helemaal verkeerd met de website van Art & Food Catering uit Waasmunster. Rudy & Sandra waren volop in voorbereiding voor hun Spring & Summer bar BARWOOD toen ze merkten dat zij online niet meer te vinden waren. Dit betekende totaal geen visibiliteit en ook geen online reservaties. Rudy & Sandra kwamen bij Poisongraphics aankloppen om hen uit de nood te helpen.

Art & Food Catering staat voor de ultieme feestbeleving. Vanuit hun passie en enthousiasme streven zij naar de perfecte mix van eten en beleving. Ze onderscheiden zich door steeds gebruik te maken van dagverse producten en het combineren van verschillende wereldkeukens. Dankzij de persoonlijke benadering in hun werkwijze staat bij Art & Food Catering uit Waasmunster de klant steeds centraal. Van klein tot groot, van borrel tot volledig concept. Jouw beleving is hun trots. Voor een meer dan geslaagd zakelijk of particulier evenement ben je bij Art & Food steeds aan het juiste adres.


Een werkende website… en dat op amper een week tijd

De nood was hoog, want het openingsweekend stond voor de deur en niemand kon ook maar iets terugvinden over BARWOOD. Geen locatie, geen foto’s, geen openingsuren, geen menukaart, geen reservatietool… NIETS. Rudy & Sandra waren de wanhoop nabij, maar dankzij de samenwerking met gedreven partners als WWWORX kon Poisongraphics op amper een week tijd een nieuwe professionele website afleveren.

De nieuwe website van Art & Food Catering werd naar goede gewoonte opgebouwd op een Content Management Systeem (CMS) en voldoet aan de huidige standaarden. Is het nu je computer thuis, je tablet of je smartphone onderweg, dankzij het responsive design vind je de zomerbar BARWOOD van Art & Food Catering terug op elk scherm.

Is uw bedrijf ook online onvindbaar of heb je dringend nood aan een professionele website?

Contacteer Poisongraphics voor een website op maat van jouw noden en budget.


Art & Food Catering / Spring- & Summer bar BARWOOD
Grote Baan 81
9250 Waasmunster

www.artandfood.be